Om oss

Føniks drives av FAKS – Foreningen for alle konservative studenter, en partipolitisk uavhengig, landsdekkende organisasjon som samler alle typer konservative. Formålet med FAKS er å etablere et alternativt rom for konservative perspektiver ved høyere utdannelsesinstitusjoner i Norge.

Vi i Føniksredaksjonen har en visjon om å revitalisere konservativ tenkning i Norge. Med dette mener vi å hente opp igjen rotfestede idétradisjoner som kan ha blitt glemt i den moderne verden, samt kommentere nyhetsbildet ut ifra våre verdier. Vi vil se om det er mulig i dag å sette opp en konservativ tankeverden som ikke er så knyttet til den markedsbaserte individualismen man ser så mye av i moderne politisk konservatisme. Markedet og individets rettigheter forblir viktig, men vår ambisjon er å grave dypere, gå til røttene av det som menes med å bevare noe, noe man elsker. Om du er interessert i dette prosjektet, bli gjerne med oss.


Redaktør
Arne Matteus Holmstad

Tekstansvarlig
Odin Rustad

Nettredaktør
Niklas Mardal

Økonomi
Lars Singsdal

Redaksjonen
Alexander Albo
Knut Haraldsen
Eskil Rørmark
Rune Eidsaa
Erik Lancelot
Jarl-Roar Simonsen

Skriv for oss
Om du er interessert i å skrive en artikkel for Føniks, kan du kontakte oss på vår e-postadresse, foniks@faks.no. Vi setter pris på interesse og ønsker alltid nye bidragsytere.